Sådan opfarves dine lædermøbler

Opfarvning af læder

Vi kan opfarve dine brugte lædermøbler, så de igen bliver smukke og har en længere levetid. Der er 2 typer af genopfarvning.

  1. Opfarvning af ren anilin. Her genindfarves med en vandbaseret anilin farve. Dette indebærer vi ikke ændrer på læderets oprindelig karakter. Læderet vil stadig kunne ånde, det vil stadig falme i direkte sollys og stadig få patina. Hvis læderet er meget slidt eller udtørret, vil resultatet bære præg af dette. Møblet vil have neuancer hvad angår farve og stadig virke lidt slidt i overfladen. Dette vil vi selvføgelig komme ind på i forbindelse med tilbudsgivning. Det er ikke muligt at lave farveskift, men dog lave møblet en tone mørkere.
  2. Opfarvning af Semianilin og dækfarvet læder. Her indfarves læderet med en farve som lægges på læderet, hvorefter det overfladebehandles med en vandbaseret topfinish. Her vil møblet blive som en dækfarvet læder. Det indebærer at læderet ikke/eller næsten ikke kan ånde. Det er ikke så modtagelig for sollys og pletter. Her er der mulighed for farveskift, men det er ikke noget vi anbefaler.

Bemærk at vi kun bruger vandbaserede produkter. Vi vil altid gerne se møblet inden vi giver en pris. Dette er selvfølgelig uforpligtende.

 

bubblemedia