Når uheldet er ude

Når uheldet er ude

 

Sofaen er et af vores mest foretrukne møbel. Og det er ikke så underligt! Sofaen er et sted at slappe af og socialisere i, og desuden bliver det mere og mere almindeligt, at indtage måltider foran TV’et. Det betyder, at affald fra mad og drikke øger behovet for effektive rengøringsprodukter. 

Her kan du finde løsninger på de mest almindelige pletter. Husk aldrig at bruge stærke væsker uden grundigt at kontrollere, om læderet tåler behandlingen.

Med Strong Effect Leather Cleaner kan du fjerne de fleste pletter på dine lædermøbler. Test læderets farveægthed ved at gnide med en fugtig klud på et sted, der ikke er for synligt. Hvis læderets farve slipper, bør du stoppe behandlingen og kontakte Leather-Care.

Påfør væsken på en svamp og frembring skum. Masser med lette cirkulære bevægelser – uden at gnide. Tør overskydende væske op med en ren klud.
 Er du i tvivl om den rette behandling, så kontakt Leather Care.

 

Overskuds farve.

Det er specielt et problem ved hvide/lyse læder møbler. Her er det meget vigtigt at behandle møblet med Leather Protection Creme inden ibrugtagning. Dette for at beskytte overfladen mod overskudsfarve. Der er dog stadig ingen garanti for at det afhjælper problemet 100%. Meget af det tøj der bruges er indfarvet med meget stærke farver og med kemikalier som vi ikke kender noget til. Som kunde skal du være opmørksom på, at der er ingen erstatning ved afsmitning.

Vores råd er, behandel møblet med Leather Protection Creme inden ibrugtagning. Derefter rens slidflader 4-6 gange om året med Soft/Strong Cleaner og behandel derefter med Leather Protection Creme.

 

Dårlig lugt.

Dårlig lugt kan være forudsaget af mange årsager. Det kan være dyr, røg, mug, urin m.m. Vi har et naturligt produkt, sammensat af 30 naturlige plante oiler der overdøver alle dårlige lugte. Selv brandlugt, kloak og andre særlige lugte. Kontakt os for mere information. Produktet er meget billigt. En "BRIK" til f.eks. 1 sofa med røglugt, er kr. 85,00.

Tyggegummipletter

 

Tyggegummi er et ofte set problem, når det gælder pletter på møbler. For at gøre det nemmere at skrabe tyggegummiet af, nedkøles det med nogle isterninger i en pose, fjern nu så meget som muligt . Herefter varmes pletten med en hårtørrer, for at få det så klistret som muligt. Tag herefter et stykke tape på pletten og træk af. Sørg for at farven i læderet ikke slipper ellers kontakt Leather Care.

 

 

 

Blækpletter

 

Hvis uheldet er ude, gælder det om at reagerer hurtigt. Efter blot få dage kan pletten have sat dybt i læderet, så den kan være meget vanskelig at fjerne. Ved friske blækpletter anbefaler vi at bruge Ink Away, som er en nem og effektiv stift til dækfarvet læder. Test læderets farveægthed ved at prøve på et ikke synligt sted. Hvis farven i læderet slipper, kontakt Leather Care.

Skru et par millimeter af stiften frem og gnid på blækstregen. Vent 30 sekunder inden du tørrer resterne væk med en blød klud. Gentag eventuelt behandlingen efter behov.
Rengør herefter med Soft Cleaner og beskyt med Leather Protection Cream.

 

 

Sved pletter

 

Svedpletter ses ofte. Dette skyldes som oftes manglende eller forkert vedligeholdelse. Svedsyren fra vores krop påvirker al læder. Svedsyren er kraftigst hos mænd og bliver kraftigere som alderen stiger. Desuden kan indtagelse af medicin også påvirke svedsyren.

Her er det meget vigtigt med rengøring og vedligeholdelse. Ved kraftig svedsyre kan 6-8 gange årligt være påkrævet. Rengør med Soft Cleaner og efterbehandel med Leather Protection Creme.

 

bubblemedia