Er dit yndlingsmøbel på vej på lossepladsen?

Du har sikkert masser af travle dage i din virksomhed. Derfor kan det være en stor fordel at lade en professionel sørge for vedligeholdelse af inventaret, så du kan koncentrere dig om forretningen.

Leather Care tilbyder ikke bare pleje, rensning og farvning af ældre lædermøbler, så deres smukke og naturlige farve igen kommer til sin ret. Vi tilbyder også firmaaftaler, hvor vi sørger for den løbende vedligeholdelse af møblerne, så små skader og pletter bliver fjernet hurtigt, effektivt og uden spor.

Vi har over 25 års erfaring med at håndtere lækre møbler. Vi dækker hele landet og sørger naturligvis for at hente og bringe dine møbler, og du kan altid få en fast pris, inden vi går i gang.

Dine lædermøbler fortjener en omhyggelig og professionel behandling. Derfor skal du overlade dem til Leather Care. Kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

Referencer

Vi hjælper bla. disse virksomheder til flotte lædermøbler: Schur, Hotel Munkebjerg, Codan, GF Forsriking, TRYG Forsikring, Det Kongelige Bibliotek Århus, Fredericia Furniture, Eilersen Furniture, SSG Skadeservice m.f.

Udtalelser fra vores kunder

“Jeg troede ikke mine egne øjne”

Tænkt, at man kan få en så slidt lænestol til at fremstå næsten som ny igen, det er ufatteligt, men mit held. Fantastisk service! Tænkt, at man kan få en så slidt lænestol til at...

Kim Thomsen, Aarhus
“Vi blev anbefalet at ringe til Leather care”

Vores Wegner spisebordsstole var efter 20 års brug begyndt at se noget triste ud, og vi havde efterhånden opgivet dem, men nu stråler de igen, så skønt.

Lars & Inge, Kalundborg
“Vi var ved at smide vores sofa ud”

Leather care gav den en kærlig hånd og pludselig så den ud som ny igen. Det var helt utroligt at den kunne blive så flot igen. Mange tak.

Familien Larsen, Korsør
bubble