Er dit yndlingsmøbel på vej på lossepladsen?

Der er ingen grund til at kassere den gamle lædersofa, bare fordi den er blevet lidt bleg eller plettet at se på. Et lædermøbel i god kvalitet kan leve mange år med den korrekte rensning og farvning.

Hos Leather Care ved vi godt, at din behagelige lænestol og den bløde sofa skal kunne holde til lidt af hvert. Hele familien skal kunne slænge sig i hynderne, og det slider på overfladen. Det samme gør de hyggelige timer med slik og sodavand foran fjernsynet. 
Læderets farve falmer og chokolade, tyggegummi, rødvin eller blæk kan efterlade et kedeligt mønster i den smukke overflade.

Leather Care fjerner sporene af hverdagen og gør dine lædermøbler klar til mange flere år som midtpunkt i familien. Din sofa bliver så god som ny, uden spor af pletter eller kedelig kemi – og hvis der hænger en kedelig lugt af f.eks. røg omkring sofaen, kan vi også fjerne den.


Hvis du vil give dine lædermøbler en ny chance, skal du ringe til Leather Care:

  • Vi kommer hjem til dig og giver dig en fast pris
  • Vi henter og bringer over hele landet
  • Vi renser og farver kun med vandbaserede midler
  • Vi har mange års erfaring med møbler og pleje

Vi renoverer også læder i biler og både

Kontakt os

 

Udtalelser fra vores kunder

“Jeg troede ikke mine egne øjne”

Tænkt, at man kan få en så slidt lænestol til at fremstå næsten som ny igen, det er ufatteligt, men mit held. Fantastisk service! Tænkt, at man kan få en så slidt lænestol til at...

Kim Thomsen, Aarhus
“Vi blev anbefalet at ringe til Leather care”

Vores Wegner spisebordsstole var efter 20 års brug begyndt at se noget triste ud, og vi havde efterhånden opgivet dem, men nu stråler de igen, så skønt.

Lars & Inge, Kalundborg
“Vi var ved at smide vores sofa ud”

Leather care gav den en kærlig hånd og pludselig så den ud som ny igen. Det var helt utroligt at den kunne blive så flot igen. Mange tak.

Familien Larsen, Korsør
bubble